Subota 28. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Sreda 21.09.2011.
17:34
Vestionline A
Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić ocenio je danas da Vlada Srbije nama nikakav plan za rešenje krize na severu Kosova i dodao da to potvrđuju i različite izjave državnih zvaničnika od kojih samo može da "zaboli glava".
Sreda 21.09.2011.17:43
Mislim da oni nemaju plan nizašta što se tiče naših problema u državi i u društvu, jedino čime se bave jeste kako da dobiju još jedan mandat u vlasti i po mogućstvu dobiju još koje ministarstvo više u sledećoj preraspodeli plene, uništiti konkurenciju u vladi i uništiti opoziciju koja može da ih smeni, verujem da na toj temi samo "puca" od raznoraznih planova koji se sprovode i mi ih primamo a da toga nismo ni svesni. A ti ne znam da li si musav ali si jako nekulturan.
Sreda 21.09.2011.17:44
Kosovo i Metohija je ovoj vladi samo kamen oko vrata koji ih usporava i kvari euro san i priču o nekom tamo boljem životu koji nas čeka eto samo što nije. Stvarno nisam shvatio šta planiraju u vezi sa KiM kako će da ga vrate u naš suverenitet o.O. Uostalom, koliko ministara u vladi, toliko mišljenja i politika za KiM...
Sreda 21.09.2011.18:11
Teritorija se otima i brani silom od kada je ljudi na zemlji. Sada su istorijske okolnosti išle šiptarima u prilog i to je sve. Eno Turci bili stigli do Beča a stolovali u Budimpešti kao na Bosforu, pa puče stvar jer im je guber bio kratak. Tako će i NATO da zariba, pa onda zna se kako se vraća silom oteto.
Sreda 21.09.2011.18:08
Jbg, bilo je jace od mene neodolih a da malo zalajem, pored ovoliko praznih i licemernim prica. Pazi molim te, izaso je u javnost istrtljo ovo sve, iskljucivo analizirjuci desavanja iz proteklih danan i naravno nesposobost vlasti, sa vrhuncom njegovoga bezobrazluka pozivajuci se dole na ljude na kosovu koji protestuju kako im se on deivi nebili jos koji glas uskocio u korpu bednik jedan. Narvno nesumnjam da i on sam nema ama bas ni jedno jedino napisano slovo nekakvog resenja za kosovo. Ma uzas bre, zao mi je Srbije pa se nekontrolisano razlajem, inace sve DS i SNS i SRS i DSS u duboku jamu.
Sreda 21.09.2011.17:55
Vučić ima pravo da nekoga proziva kada bude pokazao stenogram sa Skupštine gde Nikolić traži da se NE počinju razgovori po rezoluciji EU od 19 januara. Tamo lepo piše tačka 5 - razgovora o statusu nema i tačka 7 - Srbija mora da rasformira svoje paralelne organe. Nesretni Stefanović sa Tahiri samo prisustvuje sastanku na kojem Kuper analizira dokle se stiglo i koliko je još ostalo da se uradi. Nikakvih tu razgovora nema dragi Vučiću. Ko sme da kaže NE rezoluciji koju Brisel napiše, ajde neka se javi majčin sin. Još kada pred paradu ponosa Ulrike Lunaček ubaci u prvu pa još redukovanu brzinu i doda pun gas, svi ćete u rupe i da cičite od straha.
Sreda 21.09.2011.19:24
Власт би најлакше решила проблем тако што не би размишљала шта и како и моментално дигла руке од силног замлаћивања са Косовом. Али виде да им и онако ништа не иде од руке па покушавају још мало овом народу бацати прашину у очи. Знају и они да ова њихова политика више не пије воду у народу.
Sreda 21.09.2011.20:15
Vlada nema plan nizašta a ne za Kosovo, samo znaju da prebacuju odgovornost sa sebe i da čak eto opoziciju optužuju za stanje na severu Kosova. Zato treba da raspiše izbore da vide šta narod misli o njihovoj politici. A ishod će biti da na vlast dođu naprednjaci i da konačno vidimo neke promene.
Sreda 21.09.2011.20:21
Covek sve lepo kaze, a ovo moze da kritikuje samo onaj ko nije za SNS, a i takvi ako su iole realni nece imati protiv argumente za kritiku. Cinjenica je da vlast nista nije uradila sa svojim pregovorima, znaci tu bitku su izgubili, da se nisu Srbi samoorganizovali. Takodje je tacno da svi iz pozicije ovih dana izjavljuju sve i svasta, objavljuju afere koje nisu sudski zavrsene, oni vec proglasavaju krivca, pricaju sami protiv sebe, posle se demantuju, a to samo pokazuje u kakvom su trenutno politickom kolapsu. Narod se ucutao, mislim da svi znamo tu pricu (Milos Obrenovic).
Sreda 21.09.2011.22:11
Žuri im se da otmu sever pre izbora. Znaju oni da kod pravih patriota ucene ne bi prošle
Četvrtak 22.09.2011.01:44
Imaju oni plan za svoje dzepove koji su poprilicno puni a sve ostalo ih ne intresuje,za cetiri godine su razorili zemlju
Četvrtak 22.09.2011.01:56
Vlada je pokazala koliko je sposobna da uradi bilo sta sto ce biti od koristi ovoj drzavi i njenom narodu. Sto se Kosova i Metohije tice, tu je jasno da su odavno digli ruke, trenutno su zauzeti silnim hapsenjima nebi li prikupili koji bod u predizbornoj kampanji. Unistili su ovu zemlju svojom prljavom politikom. Izgleda da su sposobni samo pare da nam otimaju!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)